Hekwerken

Hekken van Athos voor iedere situatie. Hekwerk komt in vele soorten. Smaak is natuurlijk persoonlijk. Het doel van de afrastering vormt de basis van wat u uiteindelijk gaat kiezen. Met ons assortiment bieden wij zowel bedrijven als particulier diverse opties voor het gewenste resultaat.

Athos staat voor vakmanschap. Door jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het juiste advies, passend bij uw unieke vraag. Uiteraard aangevuld met vakkundige montage.

Dubbelstaafmat

Athos Hekwerken DSM dubbelstaafmat busbaan Nieuw Vennep

Dit type hekwerk heeft z’n populariteit te danken aan de goede combinatie van prijs en kwaliteit. Het gebruik van speciale beugels maken het geheel veilig, stabiel en geven de afrastering een moderne look. Een betaalbaar hek zeer geschikt voor zowel bedrijf als particulier.

Spijlenhek

Athos Hekwerken Spijlenhekwerk zwart gecoat

Een stijlvolle keuze van de allerhoogste kwaliteit. Een onderhoudsvrij hekwerk waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Athos biedt spijlenhekwerk in diverse uitvoeringen, altijd met blinde verbindingen voor een strakke uitstraling en veilige afwerking.

Gaashek

Gaashekwerk heeft zijn nut allang bewezen. Al sinds jaar en dag plaatsen wij dit type hek voor diverse uiteenlopende doeleinden. Met z’n vriendelijke uitstraling zeer geschikt als stevige afrastering op verschillende soorten locaties.

Plantsoenhek

Plantsoenhekwerk Athos Hekwerken voethek

Bij Athos noemen we dit type hek ‘plantsoenhekwerk’, maar andere benamingen zijn gerust toepasbaar. Dit hek is laag, met een open uitstraling. Hierdoor valt het volledig buiten zicht. Maar door zijn stevigheid houdt het wel zo goed als alle voertuigen tegen.

Sierhek

Athos Hekwerken Sierhek

Ligt de focus op aanzicht en uitstraling, dan is een sierhek wellicht een goed idee. Op het gebied van sierhekwerken zijn de mogelijkheden zo goed als oneindig, natuurlijk altijd met een bijpassend prijskaartje. Na goed overleg komen we er altijd samen uit.

Een hek in uw tuin. Of in plaats van een schutting tussen u en de buren. Stevige hekwerken in de particuliere sector zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Neem ook eens een kijkje bij onze oplossingen voor fietsenhok of kippenren.

Met een stevig hekwerk houdt u ongenode gasten buiten uw terrein. En kwaliteit hoeft echt niet lelijk te zijn. Puntige spijlen, prikkeldraad of een automatisch systeem voor toegangscontrole. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Omdat de focus ligt op het spel, vallen hekken binnen deze categorie nauwelijks op. Maar belangrijk dat ze zijn! Athos heeft ervaring in het plaatsen van hekken bij speeltuinen, zwembaden, sportvelden, scholen en alles wat hier op lijkt.

“Athos is voor ons het synoniem van: betrouwbaarheid, kennis, afspraak is afspraak, goede prijs-kwaliteit verhouding en niet lullen maar poetsen”
– Hollandsteel B.V.

Review_particulier_icoon

“Henk, zijn zoon en het team; allemaal vakmensen, betrouwbaar, duidelijk en bijzonder fijn om mee samen te werken”
– Mevr. Van Diemen
Nieuw-Vennep

“Doen gewoon wat ze zeggen.”
– Rolvink Bouw

“Uitstekende dienstverlening en communicatie. Heel overzichtelijk, luisteren naar wensen en heel behulpzaam.”
– Van der Maarl Autotechniek

Review_particulier_icoon

“Onze samenwerking met Athos was zeer prettig, omdat ze goed bereikbaar zijn, ter zake kundig, in goed overleg oplossingen bedenken en die ook zeer correct uitvoeren.”
– Immo De Meern B.V.

            VCA Certificering

Nederlandse Hekwerk Industrie Athos Hekwerken NHI

Koninklijke Metaalunie Athos Hekwerken

Athos Hekwerken B.V.

Rijnlanderweg 1401
2153 KE Nieuw-Vennep
0252 – 532628
info@athos-hekwerken.nl

kvk Haarlem: 343.43.990
btw: NL8209.03.899B.01