Hekwerken

Op het gebied van hekwerken en poorten is oneindig veel mogelijk. Bijna iedere situatie vraagt zelfs om een andere oplossing. Wat zijn uw wensen? Dan zetten we samen de mogelijkheden onder elkaar.

Klik snel verder naar het hekwerk dat bij u past en bel of mail ons voor advies op maat. 

Iets afsluiten, maar ook toegang verschaffen. Poorten en hekwerken gaan hand in hand. Een poort moet altijd perfect aansluiten. Op zowel uw wensen, als op de situatie. Dit vraagt meestal om flink wat advies.

Neem contact op en wij zoeken samen met u naar de juiste manier.

Van basic afstandsbediening tot stijlvol codepaneel of luxe intercom met camera. Op het gebied van poortautomatisering is van alles mogelijk. Laat u informeren over de mogelijkheden. Onze techneuten zijn u graag van dienst.

Goed gebruik van hekwerk en poort houdt ze vrijwel onderhoudsvrij. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Reparatie nodig? Schakel Athos in! Ook bieden wij jaarlijks onderhoud aan, mocht u hier interesse in hebben.

Poorten Athos Hekwerken Dubbelstaafmat_woning

Hekwerk als afscheiding naast de woning, aan de slootkant of in de voortuin. Een poort voor uw oprit of naar de achtertuin. Athos plaatst hekwerken geschikt voor zowel grote als kleine tuinen.  

Een poort voor uw eigen pand of hekwerk t.b.v. een door u aangenomen project. Zo plaatste Athos o.a. hekken op industrieterreinen, in de openbare ruimte en zelfs in diverse gevangenissen.

Een laag hekwerk tussen kinderen en het water of metershoge ballenvangers rondom het sportveld. Denk ook aan een kippenren, kampeerplaats of speeltuin. Oneindig veel mogelijkheden.  

            VCA Certificering

Nederlandse Hekwerk Industrie Athos Hekwerken NHI

Koninklijke Metaalunie Athos Hekwerken

Athos Hekwerken B.V.

Gersteweg 16-18
2153 GJ Nieuw-Vennep
0252 – 532628
info@athos-hekwerken.nl

kvk Haarlem: 343.43.990
btw: NL8209.03.899B.01