Poorten

Poorten voor elke unieke situatie. Want iedere klant heeft een op zich staande wens. Eerder plaatsten wij poorten voor o.a. woningcoöperaties, kinderdagverblijven, gemalen, sportverenigingen, particuliere woningen en bedrijven op de meest uiteenlopende locaties.

De een geschikt voor uw tuin, de ander voor een compleet vrachtwagenpark. Klopt u bij ons aan voor een poort, dan nemen wij het doel altijd als uitgangspunt. Uw situatie en wensen daar op volgend.

Waar het bij hekken en poorten meestal een maatproduct betreft, kunnen wij onze lol op. Door de jaren heen hebben wij de meest uiteenlopende situaties meegemaakt. Hierdoor kunnen wij goed met u meedenken en van een passend advies voorzien.

Enkele draaipoort

DSM_hek_poorten_lamellen

De naam zegt het eigenlijk al: een poort met 1 vleugel die open en dicht draait. Al dan niet automatisch. Beschikbaar in allerlei uitvoeringen en afmetingen. Een prima oplossing voor vele situaties.

Dubbele draaipoort

Poorten Athos Hekwerken dubbele draaipoort houtlook

Verdubbel de doorgang met een poort bestaande uit 2 poortvleugels. Mooi wanneer de doorgang ruim is en de elementen netjes weg kunnen draaien. Een dubbele draaipoort is praktisch en zorgt voor een stijlvolle look.

(automatische) Schuifpoort

Poorten Athos Hekwerken Schuifpoort Spijlen

Dé perfecte oplossing voor een ruime doorgang. Met een schuifpoort heeft u de toegangscontrole helemaal zelf in de hand. Passende automatisering en de robuuste uitstraling maakt het geheel compleet.

Veilige vluchtdeur

Poorten Athos Hekwerken vluchtdeur beplating dubbel

Omdat we niet zomaar alles op slot kunnen draaien, bestaan ook daar passende oplossingen voor. Een veilige vluchtdeur bijvoorbeeld. Een poort die van binnenuit altijd open kan en van buiten geblokkeerd wordt.

Poort- automatisering

Poorten Athos Hekwerken automatisering elektrische poort

Het handmatig open- en dichtzetten van een poort is alleen maar leuk wanneer deze niet te zwaar is. Daarom automatiseren wij ook. Kies voor een toegangscontrole die bij u past. Wij adviseren u van harte.

Poorten met dubbelstaafmat

Poorten Athos Hekwerken enkele poort DSM tuin

Dubbelstaafmat is het op dit moment helemaal. Een betaalbaar type hekwerk zeer geschikt voor zowel bedrijf als particulier. Vrij standaard, maar wel veilig, stabiel en met een moderne look.

Poorten met spijlen

Poorten Athos Hekwerken Tyro dubbele draaipoort

Een stijlvolle en robuuste look van hoge kwaliteit. Dit onderhoudsvrije type hekwerk gaat u jarenlang plezier brengen. Spijlen bieden een open uitstraling, maar houden ongenodigde gasten van uw terrein.

Kindvriendelijke poorten

Poorten Athos Hekwerken kindvriendelijke deurknop dsm voetplaat

Slimme oplossingen om uw kinderen binnen de poort te houden. Met een ronde deurknop bijvoorbeeld. Ook houden we het graag veilig en laten we bijvoorbeeld puntenkammen en prikkeldraad achterwege.

Hang- & sluitwerk

Poorten Athos Hekwerken dranger op vluchtdeur

Van deurkruk tot dranger of dag- en nachtslot. Er zijn meer opties mogelijk betreft hang- en sluitwerk dan u wellicht denkt. Heeft u speciale wensen? Maak het ons kenbaar en wij zoeken er de juiste oplossing bij.

Slagboom of verkeerspaal

Poorten Athos Hekwerken verkeerspaal Bollard

Soms gaan we zelfs een stap verder dan alleen hekken en poorten. Denk aan een handige slagboom voor uw parkeerterrein of een verkeerspaal voor de oprit van uw zaak. Voor iedere wens een mogelijkheid.

De hoofdvraag voor een poort is: “Wat moet er doorheen?” Een looppoort alleen voor personen, is toch ook wel handig voor de bakfiets, motor en kruiwagen. Is het een doorgang voor een auto, aanhanger of camper? Dan past een andere oplossing wellicht beter.

Bij een poort voor Industrie & Bedrijf denkt u misschien direct aan grof geschut. Kan! Maar het is meer dan dat. Zo plaatsten wij eerder robuuste 10 meter lange schuifpoorten, maar bijvoorbeeld ook looppoortjes naar kantines of sierlijke draaipoorten op begraafplaatsen.

Wanneer u erop gaat letten, ziet u opeens extreem veel poortjes op plekken waar u er voorheen misschien voorbij liep. Vooral om zowel kinderen, ballen en dieren binnen of juist buiten te houden. Bij poorten op openbare plekken staat veiligheid altijd centraal.

Ben Vermeer Groep logo


“Het is gewoon heerlijk als je een zakenpartner hebt waar je op kunt vertrouwen, Athos is zo`n bedrijf. Al sinds jaar en dag onze leverancier van hekwerken maar vooral de after service en onderhoud als ze er eenmaal staan, die is waarom wij al heel lang kiezen voor Athos.”
– Ben Vermeer Groep

Review_particulier_icoon

“Al is het hek van de dam, Athos maakt er wat van.”

Ik raad Athos absoluut aan;
– Er wordt altijd met je meegedacht
– Staan voor je klaar
– Niets is te gek maar de kwaliteit blijft gewaarborgd
– Noorder Lente

“Uitstekende dienstverlening en communicatie. Heel overzichtelijk, luisteren naar wensen en heel behulpzaam.”
Van der Maarl Autotechniek

“Athos is voor mij het synoniem van: betrouwbaarheid, kennis, afspraak is afspraak, goede prijs-kwaliteit verhouding en niet lullen maar poetsen”
Hollandsteel B.V.

“Al 20 jaar worden onze hekwerken onderhouden, gerepareerd en vervangen door Athos Hekwerken. De prijs, kwaliteit, service, betrouwbaarheid en het meedenken zijn uitstekend. Op naar de volgende 20 jaar!”
Tennis Club Uitgeest

            Koninklijke Metaalunie Athos Hekwerken

Nederlandse Hekwerk Industrie Athos Hekwerken NHI

Koninklijke Metaalunie Athos Hekwerken

Athos Hekwerken B.V.

Rijnlanderweg 1401
2153 KE Nieuw-Vennep
0252 – 532628
info@athos-hekwerken.nl

kvk Haarlem: 343.43.990
btw: NL8209.03.899B.01