Sport & Recreatie

Waar denkt u aan bij een hekwerk voor sport & recreatie? Voor ons zijn hekken en poorten namelijk niet meer weg te denken uit deze sector.

Eerder plaatsten wij bijvoorbeeld al hekken en poorten rondom en op sportvelden, campings, speeltuinen, voetbalkooien in woonwijken, wandelgebieden, huisjesparken, havens, scholen, zwembaden of -vijvers, kinderdagverblijven, clubhuizen, vogelopvang en kinderboerderij.

Waar sportvelden rechttoe rechtaan lijken, vragen ze vaak om een specifieke aanpak. En op plekken waar veel mensen, kinderen of dieren lopen, zijn er oneindig veel opties op hekwerkgebied. Vooral op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Kindveilige opening bij speeltuin

Poorten Athos Hekwerken Dubbelstaafmat_speeltuin_matten

Een plek waar veilig spelen key is. Geen ingewikkeld poortje, toch blijkt de uitgang zelf lastig te vinden voor kleine kinderen.

Oplossingen voor een nette speelplaats

Speeltuin_gaas_hekwerk_rond

Zand in de speeltuin, maar niet erbuiten. Een veilig gaashek voorzien van een rubberen strip om het zand binnen te houden.

Kindvriendelijk hekwerk met spijlen

Speeltuin_spijlenhek_veilig_vesta

Stijlvolle spijlen, dicht genoeg bij elkaar zodat er geen kinderkoppies doorheen passen. Ook vaak gebruikt bij o.a. kinderdagverblijven.

Voetbalplaats midden in woonwijk

Athos Hekwerken hekwerk sportveld woonwijk

Oogt open, houdt de bal goed tegen. In dit geval wordt het geluid gedempt door een bevestiging van speciale rubbers.

Ballenvangers voor iedere sportclub

Ballenvanger voetbalveld

Een balsport vraagt altijd om ballenvangers. Van voetbal tot hockey, honkbal en tennis. Voor iedere sport een passende oplossing.

Waar toegangscontrole (op afstand) belangrijk is, springen wij in. Naast het automatiseren van poorten zijn bijvoorbeeld ook slagbomen of verzinkbare palen ons niet vreemd. Neem contact op voor advies.

Een poort is in de meeste gevallen een echt gebruiksvoorwerp. En waar gesport of gespeeld wordt, gaat er ook weleens iets stuk. Is er schade of bent u op zoek naar jaarlijks onderhoud? Athos staat voor u klaar!

 

            VCA Certificering

 

Nederlandse Hekwerk Industrie Athos Hekwerken NHI   

 

Koninklijke Metaalunie Athos Hekwerken

Athos Hekwerken B.V.

Gersteweg 16-18
2153 GJ Nieuw-Vennep
0252 – 532628
info@athos-hekwerken.nl

kvk Haarlem: 343.43.990
btw: NL8209.03.899B.01